Ons Team

Sinds 1988 is de stichter van BelgoSweet gepassioneerd door belgische chocolade en snoep met het logo van bedrijven. ldeaal voor evenementen, beurzen en eindejaargeschenken. BelgoSweet werkt hoofdzakelijk met Belgische leveranciers die Topkwaliteit leveren, zoals Leonidas, Jules Destrooper.  Ons team is specilist om U volgens Uw wensen een kwalitatief hoogstaand product af te leveren.

BelgoSweet werkt voornamelijk met erkende Belgische leveranciers die een superieure kwaliteit afleveren, zoals Leonidas, Jules Destrooper, en heel recent heeft ook Godiva zich als geprivilegieerde parter aan onze firma aangesloten.

Daarnaast hebben we in ons gamma ook merken zoals : Mentos, Jelly Belly, Guylian, PaperMints en CoolCaps.

Ook hebben we ook een gamma Bio en Fairtrade producten omdat wij als firma de eerlijke handel hoog in het vaandel dragen.  Suikersticks, chocolade, energierepen en chocolade dragen het Bio label, dat jaarlijks door Certisys gecontroleerd en gecertifieerd wordt.

Jaarlijks levert BelgoSweet meer dan 500 bedrijven in binnen en buitenland. De meeste tevreden klanten komen regelmatig terug.

Onze kracht ligt ook in het feit dat we zelf blikken kunnen bedrukken, zonder dit uit te moeten besteden.  Ook Macarons, Mentos en kleine chocoladen smarties worden door ons team zelf bedrukt.  Tevens hebben we een drukmachine voor stickers.  Dit heeft als voordeel dat we onze klanten nog voor daadwerkelijke productie een foto kunnen sturen met hoe het afgewerkt produkt er zal uitzien.
“Wat we beloven, doen we”

hoofdkantoor

Fabrice Pellegrini

Financial controller

Een goed bedrijf is gebouwd op een goede administratie. BelgoSweet exporteert zelfs naar Saudi Arabie en Ethiopie. Dat is alleen weggelegd aan top bedrijven

Sales

Atelier

Atelier

ledere opdracht is anders. Sommige jobs gaan naar ateliers. Andere, dringende jobs worden in house uitgevoerd. Zo is de kwaliteitscontrole optimaal.

Verzending & afdrukken

Hakima Bot-Zamat

Planning & Transport

Op tijd leveren wat besteld is, 95 % van onze klanten zijn tevreden over de kwaliteit en stipte leveringen. Een moeilijke job. Hakima doet al planning sinds 20 jaar. Verder verstuurt ze de stalen.

+32 (0)2 318 39 71

Join Us at
Affaire de cadeaux

to 26/11/19
from 28/11/19

Join Us at
Premium Sourcing

to 4/09/19
from 5/09/19