Vraag Offerte

Your list is currently empty.

Return To Shop

   Vraag Offerte.  Geef ons Uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail adres

 

Sinds 1988 is de stichter van BelgoSweet gepassioneerd door belgische chocolade en snoep met het logo van bedrijven. ldeaal voor evenementen, beurzen en eindejaargeschenken. BelgoSweet werkt hoofdzakelijk met Belgische leveranciers die Topkwaliteit leveren, zoals Leonidas, Jules Destrooper.  Ons team is specilist om U volgens Uw wensen een kwalitatief hoogstaand product af te leveren.

BelgoSweet werkt voornamelijk met erkende Belgische leveranciers die een superieure kwaliteit afleveren, zoals Leonidas, Jules Destrooper, en heel recent heeft ook Godiva zich als geprivilegieerde parter aan onze firma aangesloten.

Daarnaast hebben we in ons gamma ook merken zoals : Mentos, Jelly Belly, Guylian, PaperMints en CoolCaps.

Daarnaast hebben we ook een gamma Bio en Fairtrade producten omdat wij als firma de eerlijke handel hoog in het vaandel dragen.  Suikersticks, chocolade, energierepen en chocolade dragen het Bio label, dat jaarlijks door Certisys gecontroleerd en gecertifieerd wordt.

Jaarlijks levert BelgoSweet meer dan 500 bedrijven in binnen en buitenland. De meeste tevreden klanten komen regelmatig terug.

Onze kracht ligt ook in het feit dat we zelf blikken kunnen bedrukken, zonder dit uit te moeten besteden.  Ook Macarons, Mentos en kleine chocoladen smarties worden door ons team zelf bedrukt.  Tevens hebben we een drukmachine voor stickers.  Dit heeft als voordeel dat we onze klanten nog voor daadwerkelijke productie een foto kunnen sturen met hoe het afgewerkt produkt er zal uitzien.

Vraag een Offerte en laat U ook overtuigen zoals wij onze huidige klanten met veel plezier overtuigd hebben door onze kwalitatieve producten
“Wat we beloven, doen we”